להרשמה: 054-782-5631
דף הבית
סדנאות
בלוג שוקולד
מתכונים מתוקים
גלריה
כתבו עלינו
המלצות
אודות
צור קשר
Blog Layout
טראפלס
מצרכים:
180 גרם שוקולד מריר
150 סמ"ק שמנת מתוקה
אופן הכנה:
ממיסים יחד ואז מוסיפים
כפית אבקת קפה נמס
וכמה טיפות ליקר מסוג כלשהו
מניחים במקרר למשך 12 שעות לפחות לספיגת הטעמים.
יוצרים כדורים קטנים ומגלגלים באבקת קקאו.
בתאבון!
< Older Post
Newer Post >
טלפון:
054-7825631
מיקום הסדנה:
בבית הלקוח או באזור השומרון
מייל:
sweettable@012.net.il
הצהרת נגישות
האתר נבנה ועוצב ע"י קודנט
בניית אתרים לעסקים
|
קידום אורגני -
Share by: